Спирам предизборната кампания, за да помогна на пострадалите.  Това написа съпредседателят

...
Спирам предизборната кампания, за да помогна на пострадалите.  Това написа съпредседателят
Коментари Харесай

Кирил Петков спира кампанията си, не казва кой е виновен за катастрофата, при която има загинал

Спирам предизборната акция, с цел да оказа помощ на потърпевшите. 

 

Това написа съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков в първи коментир след жестоката злополука със умрял, в която взе участие.

 

В 17.30 ч. в четвъртък на пътя за Варна, в региона на Аксаково, автомобилът на Националната работа за защита, в който се е движел политикът дружно с пиара Найо Тицин катастрофира, като при удара умира човек от другата кола, взела участие в произшествието. Пострадала е брачната половинка му, която е настанена в болнина в тежко положение. Пострадал е и водачът на НСО, който е в болница.

 

Кирил Петков не разяснява въпроса кой има виновност за случилото се.

Министерство на вътрешните работи и НСО хвърлиха виновността напълно на починалия водач, като съгласно тях той е излязъл изведнъж на основния път от вторичен подобен, при което колата на НСО го удря в региона на шофьорската врата.

Министерство на вътрешните работи и НСО не прецизираха и с каква скорост се е движил джипът на службата за защита.

 

Ето какво написа Кирил Петков в обществената мрежа:

 

Моите големи съболезнования на околните на умрелия водач.

Колата на НСО, с която отивахме към Варна довечера катастрофира на влизане в Аксаково. Возих се на задната седалка в колата и имах единствено изкарване на въздуха, само че действително не съм потърпевш.

 

Бърза помощ пристигнаха доста бързо на място, както и пожарникарите, които съумяха доста професионално да разрежат колата с цел да извадят потърпевшите.

 

Искам да благодаря и на тези, които още в първите минути съумяха да намерят лост и дружно да отворим вратите и да се стигнем до хората. Благодаря и на двамата чиновници от НСО, с които отворихме дружно вратите и бяха съответни макар, че и те бяха с някакви контузии.

Реално обаче без професионалната техника и уменията на пожарникарите не можехме да се оправим.

 

Дадох дума на екипа на пожарникарите, че тези профилирани принадлежности, които имаха би трябвало да са в всяка пожарна кола, тъй като разбрах, че някои ги имат, а някои не. Обещавам, че ще направя всичко с цел да ги осигурим!

 

Сега отидох и до болничното заведение, където дамата е призната сега. Говорих с неврохирурга, която ме уведоми, че черепната контузия наподобява незастрашаваща живота.

 

Моля се на Бог и другите контузии да не застрашат живота и. Дал съм телефона си на шефа на болничното заведение в случай че би трябвало каквото и да е подпомагане, да имаме персонален контакт и да ми звънят когато и да е.

Медицинският личен състав в болничното заведение бяха огромни експерти и им благодаря за моменталната помощ, която оказаха на дамата.

 

Искрени съболезнования на щерка му, фамилията и околните му. Ще се опитам да се свържа с тях в утрешния ден, и да им окажем всякаква помощ от която имат потребност.

 

Ще спра предизборната си акция до момента в който съм сигурен, че всичко което зависи от мен с цел да оказа помощ на потърпевшите и фамилията е направено.

 

Благодаря за стотиците позвънявания. Бог да го елементарни индивида!

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР